Borddækning til ANT-MAN fødselsdag

Del på:

Skal der holdes fødselsdag med Ant-man tema? Så giver vi dig her buddet på hvad du/I skal bruge til en Ant-man fødselsdag.

Ant-Man er en Marvel mini superhelt og var fra starten en del af det originale Avengers hold med Ironman, The Wasp, Thor og Hulk. Biokemikeren Dr. Hank Pym skaber en formel, der kan ændre størrelsen på ting. Dr. Hank Pym tester opfindelsen på sig selv og der har åbenbart været en lille bug i opfindelsen. Som bivirkning udvikler han nemlig en måde at kontrollere insekter på.

Ant-man fødselsdagen starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster og hvorfor ikke sende invitationer der understreger temaet for festen. Ant-man invitationer i flot design.

Find Ant-man invitationer hos TheFairytaleCompany

Vælg en plastikdug med sej Ant-man design, dugen vil falde i smag hos både børn og voksne. Børnene vil elske at temaet er gennemtænkt ned til mindste detalje, mens de voksne kan nyde godt af at når fødselsdagen er overstået, kan dugen smides ud. Plastikdug 120×180 cm

Find Ant-man plastikdug hos TheFairytaleCompany

Seje Ant-man paptallerkner der matcher resten af temaet. Husk desuden at hvis du/I savner inspiration til hvad der skal serveres til den kommende fødselsdag, tilbyder Alletiders Dag en masse inspiration og opskrifter.

Find Ant-man paptallerkner hos TheFairytaleCompany

 

Uden mad og drikker, duer helten ikke. Uanset hvilke drikkevarer der skal serveres til Ant-man fødselsdagen, så server det i ANT-man festkrus.

Find ANT-MAN festkrus hos TheFairytaleCompany

Servietter er uundværlige uanset hvilken fødselsdag der holdes. Vælg Ant-man servietter der matcher resten af temaet.

Find ANT-MAN servietter hos TheFairytaleCompany

Indlægget Borddækning til ANT-MAN fødselsdag indeholder affiliatelinks