Angry Bird fødselsdag

Del på:

Skal du holde en Angry Bird fødselsdag? Der er mange måder at skabe et Angry Bird univers i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget Angry Bird univers.

Der findes et stort udvalg af Angry Bird ting til børnefødselsdagen, f.eks. Angry Bird servietter og Angry Bird paptallerkner mv. Angry Bird universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne rød, grøn og gul samt Angry Bird relaterede elementer, som hjelme, slangebøsser og (grønne) grise.

Angry Bird “the movie” foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Én af indbyggerne er dog mindre glad. Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver han sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes vrede bliver dog nødvendig, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer.

‘Angry Birds’ er oprindeligt et mobilspil af de finske udviklere Rovio, der ramte helt plet i sin humor og intuitive, svært vanedannende gameplay. Siden spillets udgivelse i 2009 er det blevet downloadet over tre milliarder gange verden over og er derfor et af de mest populære nogensinde. Filmversionen låner spillets brug af ikke-flyvende fugle, onde grise og hemmelige opfindelser, men bygger en historie rundt om elementerne.

Skal du holde en Angry Bird fødselsdag, eller bare en flot Angry Bird fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af Angry Bird ting til børnefødselsdagen. Fin kreativiteten frem – så vil din Angry Bird fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

 

angry bird fødselsdag ideer

Balloner til Angry Bird fødselsdag – i de rigtige farver. Se udvalget her

Angry Bird hatte, duge, lys og konfetti kan findes her

Slangebøsser til sjov og leg ved Angry Bird fødselsdagen, kan købes her

 

 

angry bird fødselsdag rispapirlampe

En oplagt idé er at købe rispapirlamper i Angry Bird farver og dekorere dem som Angry Birds. Rispapirlamper kan købes billigt her

Angry bird fødselsdag rispapirlamper som dekoration

 

Se flere kreative idéer til Angry Bird fødselsdag her

 

 

Gem

Gem