Trolls kageprint eller spiseligt papir

Del på:

Skal der holdes børnefødselsdag med Trolls tema, må der ikke gåes ned på Trolls udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Trolls kage med Trolls kageprint. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Trolls er på meget kort tid blevet det store hit både i ind- og udland, efter filmen ‘Trolls’ fik premiere rundt om i diverse biografer. Trolls er en animationsfilm om de små trolde med det farverige strithår. ’Trolls’ er baseret på de danske Dam-trolde, der også kendes som Gjøl-trolde, som Thomas Dam skabte 1959. En del af os husker måske de små trolde fra vores barndom. Her på Alletiders Dag redaktionen, husker vi selv at have leget med de små hyggelige figurer som børn. Kender du et barn der er helt skudt i den nye Trolls film, så er det oplagt at overraske hende med en Trolls fødselsdag.

Flot Trolls kageprint til at dekorere fødselsdagskagen med. Dette Trolls kageprint måler 20 cm i diameter.

 Find kageprint med Trolls hos The Fairytale Company

Søde Trolls muffins sukkerprint. Der er 16 stk i hver pakke med forskellige motiver. Mål: 3,4 cm i diameter.

Find Trolls muffins sukkerprint her

 

Ønsker du at finde inspiration til borddækningen til Trolls fødselsdag, så læs med her. Husk desuden at vi her på Alletiders Dag altid tilbyder et stort udvalg af lækre opskrifter på både muffins og kager, se hele udvalget under “Opskrifter”.