Toffifee kage

Del på:

Toffifee kage er en kage som lyder både lækker for børn og for voksne. Overrask dine fødselsdagsgæster med denne lækre kage!

Ingredienser til Toffifee kage:

3 ægSkærmbillede 2016-02-28 kl. 17.45.59
3 spsk koldt vand
100 g sukker
75 g mel
3-4 spsk kakaopulver, usødet
1 spiseskefuld bagepulver
100 g hakkede hasselnødder
150 g chokolade Toffifee

For chokolade creme:
250g mørk chokolade
200 g nougat
750 g piskefløde

 

Tilberedning:

Forbered chokolade creme:
Find en skål, hak chokolade og nougat og prop det i skålen. Find en gryde og varm fløden til medium varme, indtil det begynder at koge. Fjern gryden fra varmen og hæld fløden over chokoladen-nougaten i skålen. Omrør indtil blandingen bliver glat og til blandingen bliver lidt tykkere i konsistensen. Lad det herefter køle i 2 timer.

Forbered kage:

Forvarm ovnen til 175 ° C. Fedt og mel en rund støbeform på 25 cm i diameter. Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en skål.

Adskil æggehvider fra æggeblommer. Bland med en el-mixer æggehviderne sammen med 3 spsk koldt vand indtil det er fast. Gradvist tilføj sukker, pisk konstant indtil sukkeret er opløst.

Tilføj æggeblommer, et ad gangen. Vend herefter melet forsigtigt i blandingen. Hæld blandingen i formen. Bag i 20 til 25 minutter. Nedkøl derefter på en rist.

Brun hasselnødder over medium-høj varme på en pande eller gryde. Hak hasselnødderne og tilføj dem til chokolade cremen. Pisk blandingen med en el-mixer på medium hastighed, indtil blandingen er glat. Placer kagen på et fad. Opdel kagen i to lag. Spred cremen på den første kage lag skiftevis med et lag af kage, og slut med et lag af chokolade-hasselnød creme.

Drys med kakaopulver, dekorer med hakkede hasselnødder og Toffifee.

Velbekomme og nyd din Toffifee kage!