Lækker kransekagetærte med nutella og frugt

Del på:




Er du også træt af at lave den traditionelle lagkage, når der skal holdes børnefødselsdag?

Hvorfor så ikke overraske alle gæsterne med en fantastisk kransekagetærte med nutella og frugt. Du skal kun bruge ganske få ingredienser for at bage denne kage, og hvis du ikke kan lide den foreslået topping, kan du selv finde skabe en interessant og velsmagende topping.

Kransekage tærte dej:
500 gram ren rå marcipan
125 gram flormelis
3-4 æggehvider

Topping:
Nutella
Jordbær
Blåbær
Hindbær
Ananaskirsebær

Fremgangsmåde:

Flormelis sigtes ned i marcipanmassen, og den æltes med æggehviderne lidt ad gangen i en tykbundet gryde. Konsistensen skal blive sådan, at man kan se, at det akkurat kan lade sig gøre at sprøjte massen ud gennem sprøjtepose.

Blandingen skal først varmes op over lav varme, mens der hele tiden røres godt, og den skal blive så varm, at man lige kan “brænde” fingrene på den. Massen er nu lidt mere lind i varm end i kold stand, men den bliver hurtigt fastere, derfor gælder det om så hurtigt som muligt, at forme sin kagebund, enten med fingerne eller gennem en sprøjtepose.

Bunden pensles med smør og drysses let med mel. Kransekagetærten sættes i oven ved stærk varme 200-225º og bages ca. 10 min. Når tærten er afkølet lidt, løsnes den forsigtigt.

Fyld og pynt:

Når kransekagetærten er afkølet smørres et tykt lag nutella på kagen og pynt med jordbær, blåbær, hindbær og ananaskirsebær.

kransekagetærte, opskrift på kransekagetærte, kransekagetærte opskrift, opskrift kransekagetærte med frugt, kransekagetærte med frugt




Gem