Abemad med skyrcreme opskrift

Del på:

Abemad er en sjov og lækker dessert som altid gør underværker hos børn, det gælder uanset om det er til ham eller hende. Fordelen ved denne dessert er, at den kan de fleste også børn også være med til at lave.

Abemad med skyrcreme opskrift

Personer: 5
1 dl skyr
1 tsk vaniljesukker
100 g stenfri vindruer
2 æbler, ca. 200 gram
1 ferskner, ca. 100 gram
1 banan
50 g mørk chokolade, minimum 70 %

Fremgangsmåde:

Kom skyr i en skål og tilsæt vaniljesukker, smag gerne til. Er skyrcremen ikke sød nok, kan du evt tilføre lidt honning.
Skyl derefter vindruer, æbler og ferskner.
Skær de stenfri vindruer over på midten.
Skær æblerne midt over og del dem i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i små tern.
Skær fersknerne over på midten, fjern stenen og skær dem i små tern.
Skræl bananerne og skær dem i passende stykker.
Bland alle frugterne i en skål.
Hak til sidst chokoladen i små stykker – chokoladen kan både blandes med frugterne eller bruges som pynt.
Servér enten skyrcremen ved siden af frugtsalaten eller bland den sammen med frugtblandingen.

 

Udvælg frugterne efter årstiden eller vælg barnets yndlingsfrugter for at gøre abemaden mere personlig.

 

Velbekomme!